Преместване в Ангола. Емигранти и живеят в Ангола

 

 

Топлината се усеща и сега сме в сърцето на летния сезон. Има хора, които търсят по-хладно място, както и тези, които искат да се насладят изцяло на слънцето и морето. Но един елемент е общ за всички: намиране на място, което отговаря на вашите нужди.

Както знаете, ние в Realigro винаги се стремим да създадем решение, което да отговаря на нуждите на нашите читатели. Ние основаваме всичко на пазарни проучвания и най-желаните дестинации от бъдещите инвеститори. Така че защо да не се възползваме от тази възможност? Благодарение на нашия екип успяхме да идентифицираме уникална и рядка земя за много аспекти. Ти си любопитен, нали?

Е, основната фраза на деня е следната: купи имот в Ангола!

И тогава, ако сте готови и заредени, всичко, което трябва да направите, е да седнете и да прочетете следните редове. Нашият мини гид е на път да започне!

                 

                    

Да започнем с основните неща: какви документи са необходими, за да получите достъп до Ангола?

За тази държава, принадлежаща на Южна Африка, паспортът ще бъде задължителен, с остатъчна валидност от най-малко шест месеца и с най-малко една празна страница отпред и отзад, а освен това ви напомняме, че за да получите работна виза, събиране на семейството или пребиваване за предпочитане е паспортът да има най-малко две свободни страници и валидност не по-малко от една година.

След като административното препятствие бъде преодоляно, въпросът, който често може да предизвика безпокойство, е следният: кой език се говори в тази земя? Странно, но вярно, официалният език е португалски, но ние също помним други езикови групи, произтичащи от мултикултурна традиция като umbundo, kimbundo, kikongo, chokwe, mbunda, luvale, nhanheca и gangela. Не се отчайвайте! Няма нужда да започнете да вземате уроци по португалски! Ще бъде полезно да се премахне английската или френската граматика.

След като сте разбрали как да се движите, уместно е да влезете в сърцето на нашия водач. Каква е цената на живота в Ангола? За да дадем обща картина, ние решихме да включим продукти, които обикновено представляват първичните стоки за индивида, с относителните цени. Като символ на града, разбира се, сме избрали столицата Луанда.

Храна, Икономичен ресторант € 18.89

Храна за 2-ма души, среден ресторант, три курса € 55,55

Меню от McDonalds (или еквивалентно меню) € 9.24

Национална бира (0.5L на кран) 2.87 евро

Мляко (нормално), (1L) 1,23 EUR

Подаване на пресен бял хляб (500g) € 3.21

Ориз (бял), (1kg) € 3.71

Яйца (нормални) (12) 3,38 EUR

Местно сирене (1 кг) € 7.17

Еднопосочен билет (местен транспорт) 0,89 евро

Месечен абонамент (пълна цена) € 89.03

Интересно ли е сега да разберете какви са цените за закупуване на имот?

За апартамент в центъра цените започват от € 6,389.02 на квадратен метър, докато за по-периферните райони говорим за € 1,039.09.

Нашият мини гид е приключил! Просто трябва да ви пожелаем добро пътуване!

Related Insights

  •  
    Преместване в Ангола. Емигранти и живеят в Ангола

        Топлината се усеща и сега сме в сърцето на летния сезон. Има хора, които търсят по-хладно място, както и тези, които искат да се насладят изцяло на слънцето и морето. Но един елемент е общ за всички: намиране на място, което отговаря на вашите нужди. Както знаете, ние в Realigro винаги ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 41313

За продажба Хотел, Ангола, Luanda, Luanda, Talatona

117,348.00BGN
За продажба
Хотел

6000 m²
В сърцето на Талатона ■ площ: • 2 мазета: 6000м2 • Заемете 130 коли + merc. + сервизно помещение • Приземен етаж 👇🏾 • Входно фоайе: 1865м2 •...
Cod. 41312

За продажба Къща, Ангола, Luanda, Luanda, talatona luanda

6,285,858.59BGN
За продажба
Къща

1200 m²
V Gardens е изключителна кооперация, състояща се от вили с всички удобства, за да може вашето семейство да живее щастливо и безопасно. Разположен на п...
Cod. 31517

Под наем Сграда, Ангола, Luanda, Luanda, Rua Comandante Dangereux

61.26BGN
Под наем
Сграда

90 m²
Апартамент LUXO в квартал Alvalade, 4 етажна сграда 12 обзаведени апартамента, разположени в Alvalade, готови за нанасяне. Съобразени с BS стандартите...
Състояние: НО НЕ РЕЗИДЕНТ СПЕЦИФИКАЦИИ Партер: 1 апартамент, 1 кухня с дозатор и 1 обща стая 1-ви етаж: 2 апартамента и 1 редовна стая, 1 хол и б...
Cod. 22323

За продажба Земеделска земя, Ангола, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

500000 m²
земя за продажба
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB