Преместване в Ангуила. Емигранти и живеят в Ангуила

 

 

Сред най-желаните от инвеститорите карибски градове ние със сигурност не можехме да не споменем един малък рай, потопен в кристално чистото море и осеян с 33 прекрасни плажа. Ако искате не само да живеете в уникално място, но и да имате богатство от многобройни възможности, отговорът е под очите ви, затворени в една единствена дума: Ангуила.

Закупуването на къща в Ангуила ще бъде това, което ще ви позволи да направите промяна в живота си. Всичко, което трябва да направите, е внимателно да следвате следващите редове. Всъщност, ние в Realigro създадохме мини-гид, направен специално за вас, способен да съчетае и двата отговора на всички основни въпроси, които възникват по отношение на нови места за откриване и по отношение на тази фантастична земя. И тогава, ако сте готови, можем да започнем!

                                             

                 

Да започнем с информация за географията на района: кои са най-красивите места за посещение?

Едно от най-красивите изживявания, които трябва да опитате, след като кацнахте в Ангуила, е разходката с лодка от плажа Little Bay. Една от най-малките, но и най-известните крайбрежия на нацията, тя е окъпана в тюркоазено и кристално море, идеално място за гмуркане с шнорхел. фауна), която не се среща в други части на света.

Но какви са документите, необходими за достъп до този ъгъл на рая?

Зависещ директно от Обединеното кралство, островът предвижда законодателство, съответстващо на британското законодателство, също и по отношение на документацията за пътуване. Изпълнителната власт всъщност зависи от кралицата, която, разбира се, се представлява от губернатора на Ангуила. Що се отнася до разходите за живот, можем да кажем, че цените не се различават много от средните за Европа. Въпреки че е основно туристическо място, разбираемо е, че особено в разгара на сезона, цените са малко по-високи.

Следователно, с изключение на разходите на "пътник", за тези, които желаят да закупят имот в тази земя, той трябва обаче да се позове на законодателство от европейски произход (което е британски) и на разходите за живот, които не са много ниски, но в съответствие с основните Атрактивни места от гледна точка на туризма, а що се отнася до недвижимите имоти, също и в този случай, разходите, които бъдещият инвеститор ще трябва да посрещне, са калибрирани според съответната област.

Това обаче е пазар, ориентиран към луксозния сегмент, който с течение на времето разширява сферата на чуждестранните портфейли, като гарантира перфектно съответствие между търсенето и предлагането.

В заключение, следователно, можем да потвърдим, че въпреки чертите на типично карибския град, европейското законодателство, съчетано с безспорната красота на мястото, гарантира по-голяма сигурност по отношение на инвестициите и, без съмнение, фантастична доходност по отношение на придобитите имоти.

Надяваме се, че нашият мини справочник е изчерпателен: можем само да ви пожелаем добро пътуване!

Related Insights

  •  
    Преместване в Ангуила. Емигранти и живеят в Ангуила

        Сред най-желаните от инвеститорите карибски градове ние със сигурност не можехме да не споменем един малък рай, потопен в кристално чистото море и осеян с 33 прекрасни плажа. Ако искате не само да живеете в уникално място, но и да имате богатство от многобройни възможности, отговорът е под ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3856

За продажба Търговско предприятие, Ангилия, The Valley, The Valley, center

117,348.00BGN
За продажба
Търговско предприятие

177 m²
б) имате ползването на земята между тези 33 м и имота с възможност за създаване на временни съоръжения. 1) Кухнята от 26 м2 е покрита с плочки. Пок...
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB