Преместване в Бахрейн: всичко, което трябва да знаете за вашата инвестиция в недви

С повече от 30 острова в сърцето на Персийския залив, Бахрейн е център на различните търговски пътища от древността.

Манама, столицата, освен че е домакин на най-известния национален музей, е невъзможно да не се възхищаваме на традицията, културата и красотите на тази нация, които да бъдат открити, от подправки, тъкани, архитектура.

Смятан за Перлата на Персийския залив, той може да бъде валидна алтернатива и защо не, намирането на имот в Бахрейн може да се окаже печеливша инвестиция.

                
Ако искате да научите повече, просто трябва внимателно да прочетете следващите редове. Ние ще ви дадем всички съвети в детайли, за да ви осигурим познание за нацията, което ще ви даде лукса да инвестирате в тухла със затворени очи!

 

Да започнем с това, че този архипелаг е станал много популярен през последните години, особено за западните инвеститори.

Известна без съмнение за Голямата награда на Формула 1, тази държава инвестира все повече в туризма, в рецептивните структури, но и в пазара на недвижими имоти.

Местните красавици са с неоспоримо великолепие: от небостъргачите на столицата преминавате към живописните пазари, които засягат цялата нация, без да забравяте очарователните гробници на древния некропол на Дилмун с внушителните си крепости.

Ако историята и ориенталската култура са вашата страст, това е мястото за вас!

Но със сигурност не свършва дотук.

Несъмнено ще искате да знаете кои са най-добрите сезони за кратка ваканция или като цяло какви са температурите в това състояние.

Е, препоръчваме ви (ако искате да останете временно) да си тръгнете през пролетта или есента, тъй като летните месеци се характеризират с много високи температури и чести пясъчни бури.

 

Как да стигнем до там?

Международното летище в Бахрейн се намира на 6 километра от столицата, но е свързано със световния текст благодарение на 40 авиокомпании.

Що се отнася до документацията, необходима за достъп до Бахрейн, ще трябва да си вземете:

- туристическо посещение (валидно само за 2 седмици и на разположение на летището на цена от 12 евро или виза с месечна валидност на цена от 60 евро)

- документ за самоличност

За по-подробна информация, просто се свържете с уебсайта на Министерството на вътрешните работи на Bahreinita.

 

Валутата е динара на Бахрейн (BHD), а разходите за живот са високи, но от друга страна е пропорционална на много богата страна благодарение на петролните полета.

 

Можете както да наемете в столицата, но и да си купите имот.

За да ви накара да разберете колко пропорционално и понякога е удобно пазара на недвижими имоти за нацията, която описваме, просто помислете, че една допълнителна луксозна вила в сърцето на столицата достига цена от 350 000 евро.

 

Какво можем да кажем, просто трябва да ви пожелаем добро пътуване в тази прекрасна земя!

Related Insights

Свързани Недвижими имоти

Имотът се намира в чисто жилищно строителство с 5 звездни услуги и поддръжка. Широки пътища, удобен паркинг, тенис корт, корт за скуош, фитнес зала с ...
Cod. 2862

За продажба Вила, Бахрейн, Manama, Manama, center

684,530.00BGN
За продажба
Вила

290 m²
Съоръженията включват общ басейн 40 м2, 5 климатика, 60 л електрически бойлер в банята, стоманена врата, душ кабина, PVC двоен стъклопакет и мрежи про...
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB