Преместване в Уелс: цялата информация, която трябва да знаете!

Един от четирите члена на Обединеното кралство с много силна идентичност, Уелс се счита за модерна келтска нация. В годините на индустриалната революция присъствието на много богати мини на територията позволи да се превърне тази земя от типично земеделска до индустриална сила. Днес тази нация живее главно в туризма, тъй като традиционните индустрии като минното дело преминават през рязък спад.

Като доказателство за това, че Уелс е запазил собствената си идентичност през годините, е достатъчно да си помислим, че днес двуезичието е все още в тази земя. Почти 600 000 души говорят уелски тихо, в допълнение към британския английски. В момента има много туристи, които решават всяка година да се опаковат и да се преместят за постоянно в тази земя. Но ако също така се интересувате от това защо и особено искате да закупите имот в Уелс, просто трябва да прочетете следващите редове, внимателно, да не загубите една от нашите печеливши съвети, очевидно подписани от Realigro. Така че просто трябва да започнем!

 

             

Защо мнозина избраха Уелс?

Без съмнение, от натуралистична гледна точка, уелската територия е прекрасна. Дълги плажове и широки равнини на цялата територия позволяват на много животни да намерят своята естествена среда. Сред най-красивите райони можем да споменем Националния парк Сноудон и замъците на Конуи, Кардиф и Кайнафрон, датиращи от 1200 г., близо до реката. Но не само природата привлича много туристи от цял ​​свят, които искат да инвестират в уелски тухли.

На икономическо ниво, в тази земя лесно можете да намерите възможност за работа, специално създадена за вас, и възможността за създаване на компания (особено за младите хора).

Галското общество е много по-различно от повечето европейски компании. Сигурността има много високи нива и за чужденците има правило, че за да живеете, трябва да покажете, че работите или учите. Културата е особено защитена и на най-високо ниво в страната, с големи и диверсифицирани области, в които се събират различни сектори.

По-специално, в столицата Кардиф, можете да вдъхнете въздуха на една велика страна, където хората са гостоприемни и отворени за всички, от които можем да разберем как тази склонност към ближния установява своите корени в култура, обикновено „работещи хора“. Търсираната икономика, въпреки че е по-слаба в сравнение със съседна Англия, отбеляза значителен растеж през годините. Градовете са живи и провеждат различни инициативи, насочени главно към младите хора, които искат да научат езика или просто да живеят чужд опит. Повечето от инвеститорите в уелски тухли са предимно американци, особено пенсионери.

Наемните цени в района на Кардиф варират от 200 до 450 евро на месец. В противен случай, ако се интересувате от покупка на имот в Уелс, за стандартните жилища започваме от € 60,000 до докосване 500,000 за луксозни вили.

Какво можем да кажем, ние се надяваме, че тази информация може да е била полезна за прехвърлянето ви в едно от най-зелените места в света!

Related Insights

  •  
    Преместване в Уелс: цялата информация, която трябва да знаете!

    Един от четирите члена на Обединеното кралство с много силна идентичност, Уелс се счита за модерна келтска нация. В годините на индустриалната революция присъствието на много богати мини на територията позволи да се превърне тази земя от типично земеделска до индустриална сила. Днес тази нация живее ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13584

За продажба Вила, Уелс, Carmarthenshire, Carmarthen, Carmarthen

684,530.00BGN
За продажба
Вила

300 m²
Луксозна вила,
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB