Попийте всичко и отидете на Каймановите острови: ръководството за печеливша инве

 

С изведнъж студ в много части на света, най-желаното е несъмнено малко топлина. Може би през цялата година ...

Ако искате да разберете как да направите добра инвестиция в едно от най-красивите места в света, просто следвайте нашия мини гид.

Днес ще ви дадем всички полезни съвети за закупуване на имот в Кайман.

                 

Да започнем от основите, какви са необходимите документи за достъп до този рай?

 

За да влезете на островите, ви е необходим само валиден паспорт (6 месеца от датата на връщане), но ако се интересувате от търсене на работа, ще трябва да получите разрешение преди пристигане.

Тя може да бъде от 3 до 5 години и след това трябва да бъде подновена.

 

Що се отнася до здравеопазването, медицинските центрове имат висока цена, но изпълненията са наистина изключителни. Покритието на семейството е около 300 евро.

 

Текущата валута е Каймановия долар (стойност 0.94 евро). Тъй като нацията е данъчен рай, не е трудно да се открие разплащателна сметка. Единствените необходими документи са:

 

- паспорт

- доказателство за самоличност

- доказателства за незаконен произход на пари

 

Що се отнася до разходите за живот, наемът е един от най-важните разходи в бюджета на индивида или на семейството. Говорим за много приятно място за живеене, така че всичко да е идеално пропорционално дори на нивото на услугите, които се предлагат, от образованието до отличната инфраструктура, до политическата стабилност.

 

Дори и на пазара на недвижими имоти цените са доста високи, но много важно, няма никакви данъци, които да се прилагат върху имота.

Пазарът на недвижими имоти е разделен на две области: в крайбрежната зона (най-популярната е Seven Mile Beach) и вътрешността.

Сред най-красивите и оживени места са: Grandview, Sunset Cove, Laguna del Mar, Seagull Condominiums. Лаковия, Суверенът, връхът.

Месечните наеми варират от 1400 до € 8,500

 

Но ако сте готови да инвестирате изцяло в местната тухла, купувайки здрав имот, знайте, че за цените на пазара ще се съгласите без сянка на съмнение да си купите една от прекрасните вили.

 

Други идеални области за наемане са: South Sound (от 1400 евро до 4340 евро на месец); Canal-Front Живеейки със стойност на имот, който варира от под 100 000 до малко под 1 милион евро, преминавайки от среден към допълнителен лукс; Prospect & Red Bay (1100 до 2500 €)

След това всички трябва да бъдат открити малко по-диви и девствени и следователно и много по-евтини.

Само за да назовем няколко:

 Савана, Долна Долина, Нюландс и Педро Св. Джеймс, Бийч Бей, Франк Саунд и Коттедж, град Бодден, Северна страна и Източен край, Северна страна на живот, Ром Пойнт, Кайман Кай.

 Какво да кажа, вие сте разглезени за избор.

Просто трябва да си направите билет, ние в Realigro ви желаем добро пътуване

Related Insights

Свързани Недвижими имоти

Cod. 6920

За продажба Ферма, Каймански острови, George Town, George Town, C/

Reserved negotiation
За продажба
Ферма

170 m²
SOLARES урбанизирана, на пътя Baytoa, до линията Hispanoamericana Ave, или много 170mts2 и нагоре, с всички инсталирани услуги, TITLES на разположение...
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB