Преместване в Чад. Емигранти и живеят в Чад

 

 

Сега нашите читатели ни познават добре. Ние винаги търсим нация, специално създадена за вас, за да позволим на всеки да си възвърне своето измерение и да го направи по възможно най-удобния начин. Дори и днес, въпреки усещането за топлина, ние решихме да ви дадем наистина валидна алтернатива, която може да отвори вратите на много от вас, приближавайки ви до света на недвижимите имоти.

Закупуването на имот в Чад може да бъде дългоочакваната повратна точка, която сте чакали, но не сте имали смелостта да го предприемете по различни причини. Как ще бъде цената на живота? Какъв език говорите? Ефективни ли са инфраструктурите и услугите? Колко струва закупуването на имот или сключването на договор за лизинг Е, днес ще дадем всички отговори на вашите въпроси. Как? С мини гида, очевидно подписан Realigro!

Какво чакате? Можем да започнем!

                                                    

                   

Да започнем с основите или с документите, необходими за достъп до тази слънчева земя. Изискват се виза и паспорт. Както еврото, така и кредитните карти от европейските институции са общоприети в големите хотели. В крайна сметка те могат да бъдат променени без проблеми, след като пристигнат.

След като преодолеем тази административна пречка, можем да се съсредоточим върху „друг проблем, който със сигурност ще се чудите за: местния език. Арабски и така наречените„ судански диалекти ”се говорят. Но не се притеснявайте! Не е нужно да търсите ускорен курс по арабски език. Добро познаване на френски език ще бъде достатъчно!

Сега можем да стигнем до сърцето на нашия мини справочник, като анализираме по-подробно какво всъщност е цената на живота в Чад. За да направим това, решихме да се позовем предимно на капитала, да изберем основните местни стоки и услуги, с относителните цени.

За да улесним консултацията, представяме малък списък, който ви напомня, че местната валута е франк (1 франк съответства на 0,001524 евро).

Икономически ресторант 3,750.00 CFA

Храна за 2-ма души, среден ресторант, три курса 35 051,72 CFA

Меню от McDonalds (или еквивалентно меню) 2,000.00 CFA

Мляко (нормално), (1L) 1,084.20 CFA

Подаване на пресен бял хляб (500g) 4.673,56 CFA

Ориз (бял), (1 кг) 1,334.20 CFA

Яйца (нормални) (12) 1,184.20 CFA

Ябълки (1 кг) 3.168,39 CFA

Банани (1 кг) 1,168.39 CFA

Портокали (1 кг) 3,920.98 CFA

Домати (1 кг) 1,084.20 CFA

Картофи (1 кг) 834.20 CFA

Еднопосочен билет (местен транспорт) 1,000.00 CFA

А за нашата индустрия? Какви са цените за закупуване на имот или подписване на договор за наем?

В първия случай започваме от минимум 4.673.562,43 CFA на квадратен метър (винаги в района на столицата). Във втория случай говорим за 701 034,36 CFA месечно.

Какво друго да кажеш? Нашият мини гид е завършен. Каним ви винаги да се консултирате с нашите страници, когато искате да се обърнете към живота си. Чад те очаква, имаш добро пътуване!

Related Insights

  •  
    Преместване в Чад. Емигранти и живеят в Чад

        Сега нашите читатели ни познават добре. Ние винаги търсим нация, специално създадена за вас, за да позволим на всеки да си възвърне своето измерение и да го направи по възможно най-удобния начин. Дори и днес, въпреки усещането за топлина, ние решихме да ви дадем наистина валидна алтернатив ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 27302

За продажба Строителен терен, Чад, N'Djamena, N'Djamena, center

Reserved negotiation
За продажба
Строителен терен

3500 m²
земя за продажба
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB