Преместване в Южна Корея. Емигрант и живее в Южна Корея.

 

Държава, принадлежаща към Източна Азия, Южна Корея може да бъде жизнеспособна алтернатива, за да може да възстанови живота си, може би с добра инвестиция.

Въпреки историята на тази страна беше доста затруднена, в наши дни тя се представя като нова нация, способна да предложи възможности, отговарящи на нуждите на всеки.

Любопитни ли сте да научите повече? Скоро ще откриете колко лесно е да купите имот в Южна Корея.Така просто трябва да седнете и да резервирате билетите си: нашето пътуване за откриване на Южна Корея е на път да започне!

                    

На първо място, ще ви дадем няколко съвета относно документацията, необходима, за да можете да напуснете в Южна Корея (за да избегнете неочаквани последни събития). Задължителен е паспортът, с минимална валидност три месеца. Визата е необходима само и изключително за престой по-дълъг от три месеца.
Но какво е толкова уникално в тази земя? Дръжте се здраво, защото ние ще ви оставим без думи.
Нека започнем с историята на тази страна, за да разберем по-добре нейния произход. След години господство и най-вече войни със съседна Северна Корея, тази територия в момента се явява като полупрезидентска република.

Този предимно планински полуостров се измива на запад от Жълтото море и на изток от Японското море. Сред чудесата, които домакинства, си спомняме провинция Джеджу, люлка на едноименния остров, разположен в Корейския пролив. Известен е с крайбрежните градове, но преди всичко с вулканичния пейзаж, богат на кратери и тунели от лава. Сред тях заслужава да се спомене връх Хала, изчезнал вулкан, пресечен от проходими пътеки и, чуйте чуйте, с кратер, където има езеро. Близо до вулкана се намира и храмът Гуанемуса, прекрасен за вековната си архитектура.

Но не е тук. Ако сте любител на социалния живот и модерността като цяло, със сигурност няма да минете покрай град Сеул, както и столицата.
Огромният метрополис е съставен от небостъргачи, огромни технологично развити градски райони, всички свързани с поп култура, която е перфектно свързана с традиционните будистки храмове, дворци и местни пазари.
Сред силните страни по отношение на привлекателността пресъздаваме Dongdaemun Design Plaza, конферентен център, със сини линии и парк на покрива, историческият дворец Кьонгкгунг, който някога е имал повече от 7000 стаи, храмът Джогиеса , където има скакалци и борови дървета.

Сега ще стигнем до сърцето на нашето ръководство, опитвайки се да разберем каква е цената на живота в Южна Корея. За да направим това, решихме да включим малък списък, свързан с цените на стоките и услугите, типични за кошницата. Припомняме, че в Южна Корея текущата валута е южнокорейската спечелена, което съответства на 0,0007 евро.

 Храна, икономичен ресторант 7 000,00
Храна за 2 души, среден ресторант, три ястия 40 000,00 ₩
Меню от McDonalds (или еквивалентно меню) 6 000.00 ₩
Национална бира (0,5 л на чешмата) 4.000,00 ₩
Мляко (нормално), (1L) 2.463,54 ₩
Настаняване на пресен бял хляб (500гр) 2 910,47 ₩
Ориз (бял), (1кг) 4.069,11 ₩
Яйца (нормални) (12) 3 254,82 ₩
Местно сирене (1кг) 19 729,02 ₩
Пилешки гърди (без кости, без кожа), (1кг) 10.414,80 ₩
Еднопосочен билет (местен транспорт) 1 250,00 ₩
Месечен абонамент (пълна цена) 55 000,00 ₩
Първоначално такси за такси (нормална тарифа) 3.300,00 ₩
Такси 1км (нормална такса) 800,00 ₩

А за сектора на недвижимите имоти? Колко струва закупуването на имот в Южна Корея?
За подписването на договор за наем започваме от 426.250,00 ₩ месечно, докато, за да купим имот, започваме от 6.085.239,79 ₩ на квадратен метър.

Нашият мини гид завършва тук. Какво още правите пред екрана? Бягайте веднага, за да опаковате чантите си!

Related Insights

  •  
    Преместване в Южна Корея. Емигрант и живее в Южна Корея.

      Държава, принадлежаща към Източна Азия, Южна Корея може да бъде жизнеспособна алтернатива, за да може да възстанови живота си, може би с добра инвестиция. Въпреки историята на тази страна беше доста затруднена, в наши дни тя се представя като нова нация, способна да предложи възможности, отг ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 7778

Под наем Офис, Южна Корея, Seoul, Pasig City, Julia Vargas

1,348.57BGN
Под наем
Офис

284 m²
Изпълнителният офис пространство, самостоятелна и напълно обзаведени. Конферентна зала с проектор и бяла дъска. Безплатна телефонна линия с телефонен ...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB