Преместване в Дания. Емигранти и живеят в Дания.

Продължавайки да анализираме най-търсените страни в различните търсачки, със сигурност не можем да пренебрегнем едно от най-красивите места в света. Поразителна по отношение на ландшафта и динамиката по отношение на възможностите за работа, Дания ще бъде безспорната звезда на нашия мини гид днес. Всичко, което трябва да знаете, ако се интересувате от преместването в тази земя и закупуването на имот в Дания, е всичко в следващите няколко реда.

Знаеш ли, когато искаш да направиш такава важна стъпка, съмненията, които ни подтикват, са многобройни. Ще бъде ли животът удобен? Кои са най-търсените професионални фигури? В коя област е за предпочитане да се инвестира в недвижими имоти?
И тогава, дори ако сте готови да откриете всеки детайл от тази великолепна земя, можем да започнем!

Да започнем с това, че през 2017 г. Дания бе наградена като най-доброто място в света, за да живее по Индекса на социалния напредък. Критериите, които са позволили на тази държава да завърши първо, са различни. Нивото на свобода, висококвалифицираното образование, възможностите за заетост и благосъстоянието са само някои от елементите, които възнаградиха Дания.
Дания може да разчита на стабилна и силна икономика като силно националистическа страна със солидна култура, основана на силна идентичност не само артистична, но и кулинарна.
Основните сектори са първичните и третичните сектори, които, благодарение на гъвкавата и бърза бюрокрация, позволяват всяка година да се привличат нови работници от чужбина.

               

Какви документи са необходими за достъп до Дания?
За да влезете в тази държава, лична карта или паспорт е достатъчна, ако идвате от европейска държава. За тези, които желаят да останат по-дълго от 90 дни, е задължително да поискат т.нар. CPR номер, необходим за достъп до държавни услуги, получаване на субсидии и откриване на разплащателна сметка.

Колко лесно е да се намери работа в Дания?
Трудностите са минимални, като се има предвид, че безработицата е паднала до праг от 5%. Необходимо е добро владеене на английски език; за останалата част, във всеки сектор, със сигурност ще бъде правилната позиция за вас! Сред най-отворените сектори намираме:

• Телекомуникации
• Научноизследователска и развойна дейност в областта на високите технологии
• Образование
• Внос-износ
• Транспорт
• Финанси
• Туризъм
• Кетъринг


Един от въпросите, който най-много преследва потенциалните инвеститори, е цената на живота в Дания. Е, това е земя, която не е особено евтина, но ефективни услуги и високо качество на живот, определено компенсира различните разходи.

И сега, въпросът, който всички ви чакаха: къде е по-добре да си купите имот в Дания?
Датската столица Копенхаген не е нищо друго освен прекрасно. Със своите специфични и колоритни къщи, улиците, заобиколени от зелени паркове и с активен културен живот, той представлява истинско бижу за инвеститорите.
Тя започва от минимум 40 000 евро за най-съседните райони и, очевидно, навлиза в центъра на града.
Въпреки това ви съветваме да не подценявате дори периферните райони, като се има предвид, че Дания се радва на отлична транспортна система.

И така, какво чакате? Всичко, което трябва да направите, е да се отправите към Дания!

Related Insights

  •  
    Преместване в Дания. Емигранти и живеят в Дания.

    Продължавайки да анализираме най-търсените страни в различните търсачки, със сигурност не можем да пренебрегнем едно от най-красивите места в света. Поразителна по отношение на ландшафта и динамиката по отношение на възможностите за работа, Дания ще бъде безспорната звезда на нашия мини гид днес. Вс ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 41432

За продажба Вила, Дания, Nordjylland, Løgstør, Elmevænget 21

549,175.85BGN
За продажба
Вила

149 m²
Къща с невероятна гледка към морето и природата. 5 минути пеша до водата и 3 минути път с кола до възможности за пазаруване.
Cod. 40573

За продажба По-голям от петстаен, Дания, Syddanmark, Varde, Ådalen

2,933,700.00BGN
За продажба
По-голям от петстаен

400 m²
Продава се луксозна вила с възможности за частни и фирмени. жилищни помещения 196м2 възможност за изграждане на множество спални / помощни помещения...
Cod. 1923

За продажба По-голям от петстаен, Дания, Copenaghen, Copenaghen, center

430,276.00BGN
За продажба
По-голям от петстаен

80 m²
Превъзходен апартамент на 2 основни улици в центъра.
Cod. 23265

За продажба Къща, Дания, Nordjylland, Saeby, Lyngsaa

222,961.20BGN
За продажба
Къща

94 m²
Добре поддържана дървена къща, добре поддържана дървена къща с голям обект, разположен върху красив пустинно място. Lyngså Saeby 9300 Имота: 94 m²...
UNAVAILABLE
Cod. 22794

Под наем Четиристаен, Дания, Copenaghen, Copenaghen, 544 Orsund Klengvjel DK 1604 Copenhagen V

1,173.48BGN
Под наем
Четиристаен

76 m²
Beliggenhed Appartement 4 pièces 76 m² околната situé ДАНС ле quatier (льо Шато де Розенборг) FN де websteder ле плюс Anciens et Les плюс Visites дю ц...
UNAVAILABLE
Cod. 14811

За продажба Вила, Дания, Midtjylland, Midjylland, Noret vägen 12 79070 Furudal

83,317.08BGN
За продажба
Вила

110 m²
Тихо и красиво Добър изглед към Oresjön! Просторен 1 ½ етажна къща с брегова място в Furudal в Darlecarlia. Атрактивни и за децата място с кратка р...
UNAVAILABLE
Cod. 4969

Под наем Двустаен, Дания, Copenaghen, Copenaghen, Copenaghen

2,346.96BGN
Под наем
Двустаен

50 m²
къща под наем Copenaghen
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB