Преместване в Дания. Емигранти и живеят в Дания.

Продължавайки да анализираме най-търсените страни в различните търсачки, със сигурност не можем да пренебрегнем едно от най-красивите места в света. Поразителна по отношение на ландшафта и динамиката по отношение на възможностите за работа, Дания ще бъде безспорната звезда на нашия мини гид днес. Всичко, което трябва да знаете, ако се интересувате от преместването в тази земя и закупуването на имот в Дания, е всичко в следващите няколко реда.

Знаеш ли, когато искаш да направиш такава важна стъпка, съмненията, които ни подтикват, са многобройни. Ще бъде ли животът удобен? Кои са най-търсените професионални фигури? В коя област е за предпочитане да се инвестира в недвижими имоти?
И тогава, дори ако сте готови да откриете всеки детайл от тази великолепна земя, можем да започнем!

Да започнем с това, че през 2017 г. Дания бе наградена като най-доброто място в света, за да живее по Индекса на социалния напредък. Критериите, които са позволили на тази държава да завърши първо, са различни. Нивото на свобода, висококвалифицираното образование, възможностите за заетост и благосъстоянието са само някои от елементите, които възнаградиха Дания.
Дания може да разчита на стабилна и силна икономика като силно националистическа страна със солидна култура, основана на силна идентичност не само артистична, но и кулинарна.
Основните сектори са първичните и третичните сектори, които, благодарение на гъвкавата и бърза бюрокрация, позволяват всяка година да се привличат нови работници от чужбина.

               

Какви документи са необходими за достъп до Дания?
За да влезете в тази държава, лична карта или паспорт е достатъчна, ако идвате от европейска държава. За тези, които желаят да останат по-дълго от 90 дни, е задължително да поискат т.нар. CPR номер, необходим за достъп до държавни услуги, получаване на субсидии и откриване на разплащателна сметка.

Колко лесно е да се намери работа в Дания?
Трудностите са минимални, като се има предвид, че безработицата е паднала до праг от 5%. Необходимо е добро владеене на английски език; за останалата част, във всеки сектор, със сигурност ще бъде правилната позиция за вас! Сред най-отворените сектори намираме:

• Телекомуникации
• Научноизследователска и развойна дейност в областта на високите технологии
• Образование
• Внос-износ
• Транспорт
• Финанси
• Туризъм
• Кетъринг


Един от въпросите, който най-много преследва потенциалните инвеститори, е цената на живота в Дания. Е, това е земя, която не е особено евтина, но ефективни услуги и високо качество на живот, определено компенсира различните разходи.

И сега, въпросът, който всички ви чакаха: къде е по-добре да си купите имот в Дания?
Датската столица Копенхаген не е нищо друго освен прекрасно. Със своите специфични и колоритни къщи, улиците, заобиколени от зелени паркове и с активен културен живот, той представлява истинско бижу за инвеститорите.
Тя започва от минимум 40 000 евро за най-съседните райони и, очевидно, навлиза в центъра на града.
Въпреки това ви съветваме да не подценявате дори периферните райони, като се има предвид, че Дания се радва на отлична транспортна система.

И така, какво чакате? Всичко, което трябва да направите, е да се отправите към Дания!

Related Insights

  •  
    Преместване в Дания. Емигранти и живеят в Дания.

    Продължавайки да анализираме най-търсените страни в различните търсачки, със сигурност не можем да пренебрегнем едно от най-красивите места в света. Поразителна по отношение на ландшафта и динамиката по отношение на възможностите за работа, Дания ще бъде безспорната звезда на нашия мини гид днес. Вс ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 40573

За продажба По-голям от петстаен, Дания, Syddanmark, Varde, Ådalen

2,933,700.00BGN
За продажба
По-голям от петстаен

400 m²
Продава се луксозна вила с възможности за частни и фирмени. жилищни помещения 196м2 възможност за изграждане на множество спални / помощни помещения...
Cod. 23265

За продажба Къща, Дания, Nordjylland, Saeby, Lyngsaa

222,961.20BGN
За продажба
Къща

94 m²
Добре поддържана дървена къща, добре поддържана дървена къща с голям обект, разположен върху красив пустинно място. Lyngså Saeby 9300 Имота: 94 m²...
Beliggenhed Appartement 4 pièces 76 m² околната situé ДАНС ле quatier (льо Шато де Розенборг) FN де websteder ле плюс Anciens et Les плюс Visites дю ц...
Тихо и красиво Добър изглед към Oresjön! Просторен 1 ½ етажна къща с брегова място в Furudal в Darlecarlia. Атрактивни и за децата място с кратка р...
Cod. 1923

За продажба По-голям от петстаен, Дания, Copenaghen, Copenaghen, center

430,276.00BGN
За продажба
По-голям от петстаен

80 m²
Превъзходен апартамент на 2 основни улици в центъра.
Cod. 4969

Под наем Двустаен, Дания, Copenaghen, Copenaghen, Copenaghen

2,346.96BGN
Под наем
Двустаен

50 m²
къща под наем Copenaghen
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB