Преместване в Естония: всичко, което трябва да знаете!

Анализирайки най-посещаваните през последните години страни и които са били особено успешни в различни сектори, включително недвижимите имоти, решихме да се спрем на една държава, считана за една от първите в света за иновации и разпространение на нови ИКТ (информационни и комуникационни технологии). Поради тази причина тя е определена като E-stonia.

Граничи с Латвия и Русия и обляна от Балтийско море, тази страна е разделена на 15 провинции, люлки на много туристически дестинации. Земя, която трябва да бъде открита, с известна музикална култура по целия свят. Така че, ако се интересувате да научите повече за тази конкретна страна, или искате да купите имот в Естония, за да се движите и да промените живота си веднъж завинаги, просто трябва да се чувствате комфортно.

Защо? Ние в Realigro събрахме най-важната информация, която да позволи на бъдещите туристи или естонски граждани да пътуват в мир, но преди всичко, за да могат да обърнат страницата и да направят хипотетично прехвърляне в тази страна изгодно. Така че просто трябва да започнем!

                  

Естония несъмнено е позната по целия свят с прекрасните си незамърсени пейзажи, почти магическа, средновековна архитектура и със своето пулсиращо икономическо сърце, което му позволи да постигне добри резултати във всеки сектор през последните години.

Веднъж отделена от Съветския съюз през 1991 г., тази нация преживява луд скок, особено в сектора на високите технологии и в недвижимите имоти. Последното възлага на Естония титлата на една изключително модерна страна, тъй като присъствието на различни етнически групи, привлечени именно от жизнеността на нацията, гарантира непрекъснато покритие на договорите за продажба, но в същото време обмен на различни култури, те допълнително стимулираха страната.

Ако говорим за естонския начин на живот, не можем да не споменем свободното време. Вие сте разглезени за избор по отношение на дейностите, които могат да се практикуват по време на почивка от работа или на почивка. Има многобройни зони, посветени на него, пълни с любители на кану-каяк, туризъм, ветроходство и колоездене.

За тези, които искат да инвестират в Естония и може би да открият стартиращ бизнес, възможностите са безкрайни.

Данъчното облагане е много ниско, поради което всяка година има много млади хора, които решават да се преместят в Естония и да правят бизнес. Няма значим сектор: всеки в тази държава може да намери своя размер.

Ако желаете да останете в Естония за по-малко от 90 дни, няма да ви е необходима виза. Разбира се, ние ви препоръчваме винаги да имате валиден документ за самоличност (ако идвате от държави, принадлежащи към ЕС), както и паспорт, ако сте от неевропейски страни.

Сред положителните аспекти, които непременно трябва да бъдат споменати, когато говорим за Естония, откриваме:

Нисък сеизмичен риск: Естония е една от най-безопасните зони в света в това отношение
Отлично качество на въздуха: В Естония според констатациите на МАКК, особено в северната част на страната, въздухът има почти нулево ниво на замърсяване.
Политически права: на основата на отношенията на Freedom House тази нация има много висока степен на политическа свобода, съчетана с прозрачност от гледна точка на правителствените избори и прякото участие на гражданите в политическия живот.
Нека сега влезем в сърцето на нашия водач, като се съсредоточим върху кои са големите градове на страната и къде си струва да се живее. Най-технологично напредналата страна в Европа, тя е дом на наистина прекрасни градове. Започваме от столицата, Талин, дома на големите университети и сърцето на обществения транспорт.

 Закупуването на къща в Талин не винаги е достъпно за всеки, тъй като става дума за най-важния и развит град на страната (цените започват от 90 000 евро). Но е възможно да се подпишат договори за наем с минимален праг от 400 евро на месец. Винаги напомняме на нашите читатели да оценяват внимателно дали да изберат имот в центъра на столицата или в отдалечените райони, особено когато транспортните услуги (както в този случай) са ефективни, ефикасни и дори икономически. Сред другите естонски градове, които биха могли да представляват валидна алтернатива за вашето прехвърляне, ще споменем Тарту, Пярну, Нарва и Валга.

Какво можем да кажем, надяваме се, че нашият наръчник е бил полезен за вас ... пожелаваме ви добро пътуване, за да откриете една от най-технологичните земи в света!

Related Insights

  •  
    Преместване в Естония: всичко, което трябва да знаете!

    Анализирайки най-посещаваните през последните години страни и които са били особено успешни в различни сектори, включително недвижимите имоти, решихме да се спрем на една държава, считана за една от първите в света за иновации и разпространение на нови ИКТ (информационни и комуникационни технологии) ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 40281

За продажба Едностаен, Естония, Harjumaa, Tallinn, Veerise 14-3

224,917.00BGN
За продажба
Едностаен

52 m²
Хубав 2-стаен апартамент за продажба в района на Марина Kakumäe. КЪЩА Годината на строителството на малката 3-етажна каменна къща с 14 апартамента...
Cod. 39995

За продажба Къща, Естония, Harjumaa, Viimsi, Pae tee 1

811,657.00BGN
За продажба
Къща

184 m²
ЛИЦЕНЗИЯ НАЛИЧЕН! СЪЩО има валиден отчет за оценка за сумата 415 000 €. БЕЗПЛАТНО за купувачите! Новопостроена, с вкус функционална самостоятелна ...
Cod. 39925

За продажба Къща, Естония, Harjumaa, Tallinn, Viige 5

567,182.00BGN
За продажба
Къща

90 m²
къща за продажба
Cod. 39661

За продажба Двустаен, Естония, Tallinn, Tallinn, Kotka

264,033.00BGN
За продажба
Двустаен

39 m²
Продавам апартамент в центъра на Талин в квартал Кристин. Дневна с кухня - трапезария, спалня, гардероб, баня с вана,
Cod. 39467

За продажба Строителен терен, Естония, Saaremaa, Kuressaare, Metsküla kangru

58,674.00BGN
За продажба
Строителен терен

80000 m²
Elamumaa 80000 m
Естествено красива провинция, предлагаща ARMAS HOME. 60 км от Tallinn in Rapla County). Жилищна площ 147m2, обща площ на имота 19ha, горска земя 16ha,...
Cod. 39018

За продажба Къща в стопанство, Естония, Valgamaa, Taheva vald, Järveotsa, Koobassaare, Valgamaa

48,895.00BGN
За продажба
Къща в стопанство

23711 m²
Laketip Apja 150м, добър достъп, голям парцел, винарска изба. Жилищна площ 190 m² Намира се на югозападния край на Национален парк Karula, естествен...
Cod. 38968

За продажба Едностаен, Естония, Harjumaa, Tallinn, Tuukri 1b

584,784.20BGN
За продажба
Едностаен

38 m²
Светъл и удобен двустаен апартамент с площ 38.6 м2 в нова сграда в района на пристанището в Талин. Апартамент през къщата в посока север-юг, спалнята ...
Cod. 38517

За продажба Земеделска земя, Естония, Järvamaa, Albu, Jaarvamaa Albu Estonia

508,508.00BGN
За продажба
Земеделска земя

500000 m²
Земеделска земя за продажба в Естония се намира в провинция Jarvamaa, Албу. Парцел за строителство, отличен за селско стопанство или животновъдство ил...
Cod. 38072

За продажба Земеделска земя, Естония, Järvamaa, Albu, Jarvamaa Albu

528,066.00BGN
За продажба
Земеделска земя

500000 m²
Земеделска земя за продажба в Естония се намира в провинция Jarvamaa, Албу. Парцел за строителство, отличен за земеделие или животновъдство или екотур...
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB