Преместване в Канзас. Емигрирайте и живейте в Канзас.

 

Разположен в американския Среден Запад, с около 2800 000 жители, Канзас е един от федеративните щати, принадлежащи на САЩ с уникална и отделна история. Място, което дори и днес подчертава корените на едно от най-етническите популации в света, способно да завладее всеки, който го посети, както заради местните му красоти, но преди всичко заради традицията си.

Искате ли да научите повече? Днес от Realigro решихме да създадем мини наръчник, насочен точно към разтварянето на всякакво съмнение, което може да ви ограничи за бъдеща инвестиция.
Купуването на имот в Канзас ще бъде повратна точка в живота ви и ще ви позволи да започнете от нулата благодарение на безбройните възможности, които предлага тази територия.
Какво можем да кажем, готови сме, а вие?
Да започнем!

              

Нека започнем с основите, анализирайки историята на това състояние. Защо подчертахме уникалността на местната традиция? Е, не всички знаят, че Канзас е бил един от най-ранните щати, където конкистадорите са се приземявали, но вместо да намерят така желаното богатство, те се озовали пред необятните тревни площи, обитавани от индийски племена и бизони. След като е обект на спор между Испания и Франция, той не е присъединен към Съединените американски щати до 1803 г.
Този детайл е особено важен, като се има предвид, че от този момент нататък се открива дълга вълна на миграция, като останалата част от многоетническата територия остава.

Столицата е Топека, град, роден като железопътен терминал, но в действителност през вековете успява да се откупи от първоначалната си липса на привлекателност. В момента можем спокойно да кажем, че това е място, богато на културни и художествени предложения, които всяка година привличат голям брой туристи, които се интересуват от тези маршрути.
Ако и вие сте любител на сектора, не можете да го пропуснете:

Държавен капитолий, където можете да се полюбувате на прекрасни стенописи
Канзаски исторически музей, с експонати, посветени на индийски артефакти
Клиника и фондация Меннингер, психиатрична болница със завидна колекция от писания на известния Зигмунд Фройд

Каква е реалната цена за живот в Канзас?
Имайки предвид столицата, Топека, ние вмъкваме малък списък, свързан със стоки и услуги, типични за кошницата за стоки в Канзас. Не забравяйте, че официалната валута е доларът.

    
Храна, икономичен ресторант 5,00 $
Храна за 2 души, среден ресторант, три ястия $ 32,50
Меню от McDonalds (или еквивалентно меню) $ 7,00
Мляко (нормално), (1L) $ 0,80
Настаняване на пресен бял хляб (500гр) 1,54 долара
Ориз (бял), (1 кг) 3.36 $
Яйца (нормални) (12) 1,93 $
Местно сирене (1 кг) $ 19,82
Пилешки гърди (без кости, без кожа), (1 кг) 6,72 долара
Еднопосочен билет (местен транспорт) $ 2,00
Месечен абонамент (пълна цена) $ 50,00

Напомняме също, че документацията за достъп до Канзас е подобна на тази, която е в сила във всички щати, принадлежащи към американската федерална система.

А за закупуване на имот? С 560,83 долара на месец е възможно да се подпише договор за наем на къща в центъра на столицата, с разлика в сравнение с периферията от около 100 долара. Що се отнася до реалната покупка на имот, тя започва от $ 400 на квадратен метър.

Подчертаваме, че местната икономика се разширява във всеки случай и че се изискват все повече професионални фигури от различни сектори. Възможности за работа не липсват!

И тогава, ако нашият водач ви е заинтригувал, всичко, което трябва да направите, е да пуснете, за да опаковате чантите си! Канзас ви очаква!

Related Insights

  •  
    Преместване в Канзас. Емигрирайте и живейте в Канзас.

      Разположен в американския Среден Запад, с около 2800 000 жители, Канзас е един от федеративните щати, принадлежащи на САЩ с уникална и отделна история. Място, което дори и днес подчертава корените на едно от най-етническите популации в света, способно да завладее всеки, който го посети, както з ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9551

За продажба Къща, Канзас, Allen County, Topeka, Topeka

231,144.27BGN
За продажба
Къща

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
Cod. 9549

За продажба Тристаен, Канзас, Anderson County, Wichita, Wichita

245,151.71BGN
За продажба
Тристаен

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB