Преместване в Микронезия. Емигранти и живеят в Микронезия.

 

 

Търсите рай, но искате да бъдете алтернатива? Искате ли да промените живота си радикално, но не знаете дали може да е правилният избор? Уморени ли сте от обичайната ежедневна рутина? Е, можете да си починете спокойно, защото сте на правилното място! Ние от Realigro решихме да създадем малък мини-гид, насочен именно към това: да създадем „оферта, която отговаря на вашите нужди, е достъпна и е в състояние да ви осигури безопасен избор и без съмнение.

Така че, готови ли сте да започнете? Ние правим това, с нашата ежедневна статия, посветена на една от най-красивите земи някога, чието мото е "Мир на единството свобода" (мир, съюз, свобода). Говорим за Федеративни щати Микронезия.

Закупуването на имот във Федеративни щати Микронезия вече няма да бъде толкова сложно!

И така, какво чакате? Можем да започнем!

                  

Да започнем с основните неща, първите стъпки, които трябва да предприемете, след като решите да се преместите в това вълшебно място: какви документи трябва да поискате и представите, за да получите достъп до Микронезия?

Задължителен е паспортът, чиято остатъчна валидност е най-малко шест месеца. Ако пристигнете в Паликир, след като спрете в Съединените щати или изобщо на тихоокеански остров, подходящ паспорт ще бъде допълнително поискан и съвместим със стандартните критерии за САЩ.

Входната виза не е задължителна, ако не превишавате 30 дни престой в един от островите на страната и освен това няма конкретни закони относно валутните и митническите формалности. Елемент от фундаментално значение, синоним на опростена и гъвкава административна бюрокрация.

След като предадохме скалната документация, нека се опитаме да разберем какви са характеристиките, които правят тази страна толкова уникална по рода си. Държавите, които съставляват федерацията, са от запад на изток, Яп, Чук, Понпей и Косрае, всички от които се състоят от около 606 разпръснати острова с обща площ от почти 3000 километра. Това са предимно атоли и типично вулканични реалности.

С климат, разбира се, тропически, няма област, която да не е засегната от проникващия и обилен туристически поток за всички месеци на годината.

Благодарение на присъствието на различни етнически групи, тази земя гарантира на бъдещите инвеститори топла и приветлива атмосфера. Флората и фауната са обект на специална защита, предвид наличието на защитени видове и природни резервати, които не могат да бъдат намерени в други части на света. Само за да дадем картина на ситуацията, на цифрово ниво, ние си спомняме, че в тази федерация на държавите са били признати 11 морски защитени зони, 3 морски парка, морски резерват, 2 горски резервата, 2 ловни резервата, запазен горски резерват. два резервата, естествен морски оазис, 8 естествени оазиса, паметник и 4 консервационни зони.

Нека стигнем до сърцето на нашия наръчник, анализирайки икономическия и финансовия аспект: какви са разходите за живот в Микронезия?

Като цяло можем да кажем, че нивото на благополучие се оказва особено високо, но не преувеличено, ако се сравнява по отношение на разходите с основните туристически центрове, разпръснати в големите островни райони на света. Ниската цена на живот, която характеризира много от основните туристически курорти и големия брой дестинации, разпръснати по различните острови, прави престоя в тези места още по-приятен. Въпреки това, ние Ви съветваме да извършите a priori анализ на различните разходи, които трябва да понесете, преди да предприемете важна стъпка.

И за закупуване на имот? В този случай цените варират, но трябва да се помни, че законът Kosrae се прилага, което позволява подновяването на 55 години наем, този на Chuuk за 99 години и Yap за максимум 100.

Какво можем да кажем, надяваме се да дадем пълна и ясна картина на ситуацията ... можем само да ви пожелаем добро пътуване!

Related Insights

  •  
    Преместване в Микронезия. Емигранти и живеят в Микронезия.

        Търсите рай, но искате да бъдете алтернатива? Искате ли да промените живота си радикално, но не знаете дали може да е правилният избор? Уморени ли сте от обичайната ежедневна рутина? Е, можете да си починете спокойно, защото сте на правилното място! Ние от Realigro решихме да създадем малъ ...

Свързани Недвижими имоти

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB