Преместване в Туркменистан. Емигрирайте и живейте в Туркменистан.

 

 

Туркменската република, в сърцето на Централна Азия, може да бъде жизнеспособна алтернатива на ежедневната монотонност. Азиатските райони често не се вземат предвид при търсене на място за преместване. Това отчасти се дължи на липсата на стимули и увереност в такива конкретни реалности, отчасти поради липсата на познания за мястото. Но днес решихме да дадем по-добър и преди всичко подробен поглед върху Туркменистан, страна, в която би било възможно да се започне от нулата. В следващите редове ще вмъкнем малко основна информация за възможен трансфер, така че закупуването на имот в Туркменистан може да изглежда детска игра.

Така че, ако сте готови, можем да започнем!

                 

Зает също от Александър Велики през четвърти век пр. Н. Е. Туркменистан има разнообразен и прекрасен пейзаж. На изток са уникалните каньони и планини, принадлежащи към природния резерват Кугитанг. Характеристиката, която прави тези планински вериги още по-ефектни, е представена от фантастичните цветове, които оставят туристите без думи.

Наличието на промишленост в тази земя е почти нищо и това позволява значително ограничаване на замърсяването на въздуха, за да се защити местната красота.

Населението се характеризира с наличието на различни етнически групи, което показва факта, че всяка година има много инвеститори, които искат да присвоят имот в тази земя. За целта трябва да ви бъде предоставен паспорт с валидност минимум три месеца, в допълнение към туристическа виза.

Говореният език е израз на консервативна култура и малко склонен към нови промени. На туркменски и руски език се говори широко, но винаги има утеха, но не е необходимо да ги научите. Всъщност ще бъде достатъчно добро владеене на английски език, за да можете да яздите, след като пристигнете в Туркменистан.

Що се отнася до икономическия аспект, ние се опитваме да разберем каква е реалната цена на живота в Туркменистан. За да направим това, решихме да включим малък списък със съответните стоки, услуги и цени.

Храна, Евтин ресторант 65.00 m
Храна за 2 лица, Среден ресторант, Три порции 200,00 m
Меню от McDonalds (или еквивалентно меню) 17.50 m
Домашна бира (0,5L на чешмата) 10,00 m
Капучино (нормално) 14,60 m
Мляко (нормално), (1L) 5,50 m
Пресен хляб от бял хляб (500гр) 2,00 m
Ориз (бял), (1 кг) 12,50 m
Яйца (нормални) (12) 9,20 m
Местно сирене (1кг) 31,67 m
Пилешки гърди (без кости, без кожа), (1 кг) 26,25 m
Ябълки (1кг) 4,08 m
Ток, отопление, климатик, вода, боклук) за апартамент от 85м2 4.000,00 m

Местната валута е туркменският манат, съответстващ на 0,26 евро и предвид отчетените по-рано цени, можем да кажем, че да живееш добре в тази земя, не е толкова трудно.

За сектора на недвижимите имоти трябва да направим малка предпоставка. Не всички градове в Туркменистан са равни и често разликата в цената се дава от наличието на райони с историческо значение.
Пустинята Каракум, древният град Мерв (наследство на ЮНЕСКО), самата столица Ашхабад, която е сърцето на известния Път на коприната, са само част от дискриминиращите елементи в избора на града, в който да се преместят.

Но ако искате да останете средни, докато все още се наслаждавате на архитектурната красота около, знайте, че цените започват от 4 749,99 м на квадратен метър и 950,00 м на месец за лизинг.

Какво мога да кажа, нашето мини ръководство е завършено; желаем ви приятно пътешествие!

Related Insights

  •  
    Преместване в Туркменистан. Емигрирайте и живейте в Туркменистан.

        Туркменската република, в сърцето на Централна Азия, може да бъде жизнеспособна алтернатива на ежедневната монотонност. Азиатските райони често не се вземат предвид при търсене на място за преместване. Това отчасти се дължи на липсата на стимули и увереност в такива конкретни реалности, от ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13205

За продажба Тристаен, Туркменистан, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

191,668.40BGN
За продажба
Тристаен

378 m²
Прекрасен тристаен апартамент за продажба на отлично място в полу-централен район.
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB