Преместване във Вашингтон. Емигранти и живеят във Вашингтон.

След като пътувахме далеч и широко на американския континент, най-накрая стигнахме до най-важната държава. Този, който има уникална история, винаги е представлявал цялата федерална република САЩ. Говорим за Washinton. Американското биещо сърце, днес ще бъде главният герой на нашия мини водач, ориентиран да създаде правилните отговори на всички ваши въпроси.

Закупуването на имот във Вашингтон вече няма да бъде проблем, напротив, ще бъде удобно и ще намерите без съмнение решението, което най-добре отговаря на вашите нужди.И тогава, ако сте готови да опитате ръката си в това ново приключение, подписано в Realigro, пригответе се: можем да започнем !

                     

Нека започнем нашето мини ръководство с основен елемент: документацията, необходима за достъп до Съединените щати. За Вашингтон няма особени различия по отношение на федералния закон.

Паспортът ще бъде задължителен (валиден в момента на пристигане в Америка). Трябва обаче да се припомни, че през последните години проверките са били по-интензивни поради причини, свързани с допълнителна сигурност.

След като проблемът с идентификацията бъде решен, втората стъпка е свързана с разходите за живот във Вашингтон. Къде трябва да живее? Какви са постоянните разходи за един месец?

За да ви дадем пълна и линейна рамка за отговор, решихме да включим малък списък с количката с основни стоки и други разходи, които потенциално биха могли да бъдат направени, след като се преместят в САЩ.

1 килограм пиле обикновено струва 10.1 $ и 11.6 $
1 литър мляко обикновено струва между $ 0.9 и $ 1.1
Дузина яйца струват около $ 3.2
Хляб: между 1.8-2.2 $
Бутилка от 2 литра Coca Cola: между 1.6-1.9 $
1/2 килограма домати: между 2.3-2.7 $
1 килограм ябълки: между 3,3-3,8 $
1 килограм картофи: между 1.7-2 $
Разходи за електричество: 59 $
 

Веднъж като сме дефинирали изцяло разходите за живот във Вашингтон (тъй като винаги считаме, че столицата е практична), преминем към друг елемент, който несъмнено е от основно значение: климатът.

От полуконтинентален характер, със студени зими, понякога снежни и горещи и знойни лета, този климат гарантира многогодишно идване и пътуване на туристи и бъдещи американски граждани в това състояние.

Сега стигаме до най-важната част от нашия мини водач. Този, свързан с нашия сектор: пазара на недвижими имоти.

Що се отнася до закупуването на имот във Вашингтон, цените започват от минимум 80 000 долара, в най-периферните райони и за малки имоти, до докосване на значително по-високи покриви в сърцето на столицата.

Какво да кажем, надяваме се, че нашият пътеводител е полезен и ... пожелаваме ви приятно пътуване, за да откриете Вашингтон!

Related Insights

  •  
    Преместване във Вашингтон. Емигранти и живеят във Вашингтон.

    След като пътувахме далеч и широко на американския континент, най-накрая стигнахме до най-важната държава. Този, който има уникална история, винаги е представлявал цялата федерална република САЩ. Говорим за Washinton. Американското биещо сърце, днес ще бъде главният герой на нашия мини водач, ориент ...

Свързани Недвижими имоти

Great дома само на една пресечка от силно търсените Felida Elementary School. New мокет и боя. Ламиниран паркет в жилищните, кухня и трапезарии. Slide...
Cod. 23038

За продажба Къща, Вашингтон, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

2,154,971.92BGN
За продажба
Къща

502.42 m²
Голяма план на етажа, изящни черти, красноречиво рамкирани с панорамна гледка към звук. Почти нови дадени толкова много новости за този 5-стайна / 4 b...
UNAVAILABLE
Cod. 23037

За продажба Къща, Вашингтон, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

2,512,547.47BGN
За продажба
Къща

389.73 m²
Sleek-съвременно! Central Glass Atrium Връзки вътрешните отворени пространства с изобилие от естествена светлина. Играчи на бразилския Tigerwood, вене...
UNAVAILABLE
Cod. 8452

За продажба Къща в стопанство, Вашингтон, Olympia, Olympia, Olympia

323,272.73BGN
За продажба
Къща в стопанство

2200 m²
Красива шест спални две
UNAVAILABLE
Cod. 7226

За продажба Къща в стопанство, Вашингтон, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

84,410.10BGN
За продажба
Къща в стопанство

900 m²
Имотът е 3 легла 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

За продажба Магазин, Вашингтон, Seattle, Seattle, Seattle

1,255,375.76BGN
За продажба
Магазин

13600 m²
С Имот-добра локация,
UNAVAILABLE
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB