Уиджет за недвижими имоти и статистики за средни цени на къщи

С този уиджет Realigro Real Estate предоставя на уеб администраторите лесен и безплатен инструмент за предлагане на допълнителни услуги на своите сайтове. Благодарение на този уиджет уеб администраторите могат да показват на своя сайт средните цени за недвижимите имоти, които се намират на определени места по света.

Настройки на твоя уиджет

Можеш да настроиш уиджета, избирайки език, валута, мерна единица, държава или самостоятелен град, върху които да базираш графиките.

 

След като уиджетът бъде конфигуриран според собствените нужди, е достатъчно да се генерира код и да се копира и нанесе на собствения сайт.

Поле за търсене Realigro

Предложи на клиентите на твоя сайт възможност да намерят недвижими имоти в цял свят! Това е лесно и безплатно средство за въвеждане на твоя сайт. Избери заглавие за полето (пример Намери недвижими имоти по целия свят!) и избери най-подходящия формат за твоя сайт. Накрая копирай и въведи HTML кода в страниците, върху които искаш да се появи полето.

Свържи твоя сайт с Realigro Real Estate

Избери снимките, които предпочиташ и добави кода в твоя сайт.

Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB