Преместване в Гваделупа. Емигранти и живеят в Гваделупа.

 

Остров Антили, известен в целия свят с девствената си красота, днешният герой е малко райско кътче! Най-накрая пристигна добрият сезон и мнозина са помислили добре да си тръгнат за пътуване или дори да се преместят за постоянно в нова нация. Мотивацията е сред най-разнообразните, защото знаем, че всеки купувач има различни нужди. Но какво, ако ви кажем, че нацията на деня може да даде вълна на щастие на всички инвеститори? Е, ако сте любопитни да научите повече, единственото решение е да се въоръжите с хартия и писалка, за да можете да запишете всичко, което ще ви кажем.

Закупуването на имот в Гваделупа ще бъде вашият коз за бъдещето!

Какво чакате? Да започнем с нашия мини ръководство!

                                                 

                  

Да започнем с основите, а именно географията на територията. С уникална растителност и типично антилски е невъзможно да не се изненадате. Многобройни са тропическите овощни дървета, зоните, изцяло покрити с цветя с ярки цветове и блата, за да бъдат открити. Фауната също е много богата, особено морската.

Като цяло територията е предимно планинска, особено в столицата.

Но какви са документите за достъп на този остров?

Като отвъдморски регион на Франция, достатъчна документация се представя с паспорт или лична карта, валидна за пътуване в чужбина. Граждани на Европейския съюз, които пътуват на остров поради служебни причини, не се нуждаят от разрешение за пребиваване.

Основната дейност, която носи огромен брой столици на острова, е туризмът, очевидно предвид наличието на завидно пейзажно наследство. Най-любезните посетители са гражданите на Съединените щати, Канада и Франция, но липсва интерес от страна на европейските чужденци.

Сега сме в средата на нашия мини справочник: каква е реалната цена на живота?

Нека кажем, че тази земя е подходяща за тези, които се радват на сравнително висок размер на инвестициите, тъй като това е райска реалност. За да ви накараме да разберете по-добре какви цифри говорим, решихме да въведем мини списък с цени за кошницата и като цяло разходите, които трябва да се поемат, след като пристигнем в тази земя.

 

Храна, евтин ресторант 30.00 евро

Мляко (нормално), (1 литър) 10.00 евро

Хляб от пресен бял хляб (500g) € 9.46

Ориз (бял), (1 кг) 4.00 евро

Яйца (нормални) (12) 2.68 евро

Местно сирене (1кг) 6.00 евро

Пилешки гърди (обезкостени, без кожа), (1 кг) € 9.61

Еднопосочен билет (местен транспорт) 3,00 евро

Най-накрая пристигаме в частта от тази статия, която всички чакаме: закупуване на имот в Гваделупа. Както казахме по-рано, това е реалност, която е много близо до определено висок целеви пазар. Сградата варира от 1300 до 3000 евро на квадратен метър и трябва да се отбележи, че пазарът на недвижими имоти преживява силен растеж от 2017 г. насам.

Какво чакате? Сега, след като разполагате с цялата необходима информация, можете спокойно да се отправите към тази прекрасна земя.

Related Insights

  •  
    Преместване в Гваделупа. Емигранти и живеят в Гваделупа.

      Остров Антили, известен в целия свят с девствената си красота, днешният герой е малко райско кътче! Най-накрая пристигна добрият сезон и мнозина са помислили добре да си тръгнат за пътуване или дори да се преместят за постоянно в нова нация. Мотивацията е сред най-разнообразните, защото знаем, ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36139

За продажба Вила, Гваделупа, Basse-Terre, basse-terre, .

0.00BGN
За продажба
Вила

330 m²
вила за продажба
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB