Преместване в Мартиника. Емигранти и живеят в Мартиника

 

 

Лятото идва и имаме голяма изненада за вас. Ще ви позволим да промените коренно живота си, с лесен еднопосочен билет до една от най-красивите карибски дестинации в света. В сърцето на Карибския архипелаг всъщност има острови, които са домакини на уникални и богати възможности да бъдат иззети! Поради тази причина можем само да разкрием главния герой на нашия мини водач. Днес, в този горещ майски ден, ще ви дадем цялата информация за закупуване на имот в Мартиника!

Да, сърцето на Антилите със столицата Фор-де-Франс е под лупата ни! Просто трябва да започнем! Вие, просто трябва да се въоръжите с хартия и писалка, готови да напишете всички съвети, които ще ви дадем!

                   

Да започнем с това, че този остров има повърхност, на която е разположено едно прекрасно царство - това на тропическата гора. Съществуват многобройни видове, които, дори и по отношение на дивата природа, присъстват на територията. Това е земя, открита от Христофор Колумб в далечната 1502 г., по време на четвъртото му пътуване, посветено на откриването на скандалния "Нов свят". Интересна подробност е дадено от името на самия остров: Мадинина, буквално "остров от цветя" '', за да подчертае разнообразието на едно и също. Но богатството на острова се дава и от руините и паметниците, които свидетелстват за уникално историческо минало.

Местното население е предимно африканско, но през последните години демографското равнище се е увеличило благодарение на многото туристи, които веднъж на място, по-късно превърнати в граждани, купуват имот и след това инвестират в местната тухла. официалният е френският, но културното богатство на мястото се характеризира не само с традициите в храната и виното, но преди всичко с езика. Всъщност литературата на острова е дъщеря на известни писатели като Патрик Чамоизо, Едуард Глисант, Айме Сезар, Франц Фанон, Джоузеф Зобел и много други.

Музикалният жанр и танцът са разнообразни и танцувани и свирят непрекъснато по улиците на градовете и, както може да се направи, най-важният фестивал е този на карнавала.

Какви са документите за достъп до този рай?

Личната карта или паспортът са двусмислени. Освен това следва да се припомни, че понастоящем няма критични ситуации на ниво на сигурност.

Като „сателитна“ държава във Франция, сегашната валута е еврото. Но въпреки това, разходите за живот се оказват малко по-различни от европейските.

Анализираме подробно тези варианти:

Подаване на пресен бял хляб (500g) € 2.19

Еднопосочен билет (местен транспорт) 1,30 евро

Разни комунални услуги месечно € 180

А какво да кажем за покупката на имот?

Малкият Париж на Антилските острови, който се радва на добро архитектурно наследство, представлява „широк спектър от възможности за избор. Тя започва от минимум 300 000 евро, за да достигне значително по-високи цифри. Мини ръководството на деня приключи! Пожелаваме ви приятно пътуване, за да откриете една от най-девствените земи в света!

Related Insights

  •  
    Преместване в Мартиника. Емигранти и живеят в Мартиника

        Лятото идва и имаме голяма изненада за вас. Ще ви позволим да промените коренно живота си, с лесен еднопосочен билет до една от най-красивите карибски дестинации в света. В сърцето на Карибския архипелаг всъщност има острови, които са домакини на уникални и богати възможности да бъдат иззе ...

Свързани Недвижими имоти

Вила F4 тип hacienda на парцел от 602 m2 с спираща дъха гледка към Карибско море и белени планина. Той е оборудван на партерния етаж на закрит басейн,...
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB