Преместване в Тасмания. Емигранти и живеят в Тасмания

 

Единственият остров на австралийския континент, прекрасна люлка на паркове и природни резервати, нация, която ще бъде обект на нашия мини-гид днес, е Тасмания! Със своята столица Хобарт, която предлага множество възможности и красоти, достатъчни за привличане на туристи всяка година от цял ​​свят, тя може да бъде жизнеспособна алтернатива за желаещите да се преместят в нова реалност. Както знаете, ние в Realigro се ангажираме винаги да намираме решение, подходящо за нуждите на нашите читатели и дори днес искаме да ви дадем нещо допълнително!

Закупуването на имот в Тасмания ще бъде ключът към Волта, който напълно ще промени живота ви.

Ако сте готови и не можете да чакате да откриете повече, всичко, което трябва да направите, е да се чувствате удобно, да поставяте хартия и химикалка. Можем да започнем!

                                                    

                      

Нека започнем с първата стъпка, която трябва да се преодолее: тази, свързана с документацията, необходима за достъп до Тасмания. Личната карта и паспортът са задължителни и, разбира се, трябва да са валидни. За визата за влизане, това е основен документ за желаещите да останат в страната за повече от три месеца. Що се отнася до ваксинациите, няма особени проблеми с хигиенно-санитарната профилактика.

След като се справихме и заключихме тази скоба, нека стигнем до сърцето на нашия мини водач.

Да анализираме заедно разходите за живот в тази нация. За да направим това, решихме да въведем малък, прост и интуитивен списък, за да дадем по-добър преглед на разходите, които трябва да се поемат, след като се установят в Тасмания.

Градът, който сме взели за справка, е столицата на Хобарт и ние помним, че националната валута е австралийският долар. (1 AUD съответства на 0,61 EUR)

Храна, Икономичен ресторант 17.00 A $

Мляко (нормално), (1L) 1.11 A $

Подаване на пресен бял хляб (500g) 2.20 A $

Ориз (бял), (1kg) 2.44 A $

Яйца (нормални) (12) 4.73 A $

Местно сирене (1 кг) 9.80 A $

Пилешки гърди, (1kg) 10.67 A $

Еднопосочен билет (местен транспорт) 3,00 A $

Месечен абонамент (пълна цена) 75,00 A $

Като цяло можем да кажем, че цените са сравнително умерени, като се има предвид, че това е реалност, богата на възможности, която гарантира на всеки, че може да има прилична заплата в съответствие с цената на австралийския живот. Ние помним, че тази нация се радва на отлично обслужване и висококвалифициран персонал.

И за недвижими имоти?

Закупуването на имот или подписването на договор за наем е обичайна практика в Тасмания. Много от тях са младите хора, които решават всяка година да се преместват в тази земя, като инвестират в пазара на недвижими имоти.

За месечния наем говорим за 1 200 австралийски долара за сгради в центъра. Докато за закупуване на имот цените започват от 5000 австралийски долара на квадратен метър.

 

Какво можем да кажем, надяваме се, че нашето ръководство се оказа полезно. Приятно пътуване!

Related Insights

  •  
    Преместване в Тасмания. Емигранти и живеят в Тасмания

      Единственият остров на австралийския континент, прекрасна люлка на паркове и природни резервати, нация, която ще бъде обект на нашия мини-гид днес, е Тасмания! Със своята столица Хобарт, която предлага множество възможности и красоти, достатъчни за привличане на туристи всяка година от цял ​​св ...

Свързани Недвижими имоти

Cod. 27859

За продажба Земеделска земя, Тасмания, Hobart, Hobart, Hobart

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

580000 m²
земя за продажба
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB